Vyne troškinta vištiena
...
Kodėl pradedantiesiems? Todėl, kad toks paprastas kaip tik gali būti. Mažiau šansų ką nors sugadinti, todėl tikrai verta pradėti nuo šio varianto, o jeigu pamėgsite - patys atrasite įvairių pagerinimų nuo k...
...
Triušininkystė yra viena seniausių gyvulininkystės šakų. Yra žinoma, kad romėnai daugiau kaip prieš 2000 metų plačiai veisė šiuos gyvūnus pusiau laisvėje. Pagrindinis triušininkystės vystymo, kaip gyvuli...
Kepti baklažanai su silke ir fetos sūriu, receptą parsivežiau iš Portugalijos. Šį patiekalą pajūrio žmonės vartoja vakare, atvėsus orui, artėjant saulėlydžiui. Neskubėdami, aptardami dienos darbus bei gur...
...
Karameliniai paukštienos kepsniai yra sultingi ir aromatingi. Tai švelnūs vištienos arba kalakutienos kepsneliai, glazūruoti gardžiu karameliniu padažu, pagamintu iš sojų padažo, rudojo cukraus ir sviesto. Puik...
...
...
...
...
Šie užkandžiai - tai ant dantų krapštuko suverti blynelių, sūrio ir kumpio sluoksniai. Blynai sudaro švelnų pagrindą, o sūris ir kumpis - pikantiškus sluoksnius, todėl skanus ir vizualiai patrauklus skanėst...
...
Sūrio rutuliukai su plutele - skanus naminis užkandis, kurio išorinis sluoksnis traškus, o viduje - lipnus lydytas sūris. Šie kąsneliai - puikus vakarėlio užkandis arba pikantiškas skanėstas....
...
Recepto ir nuotraukos autorė: Loreta Grigalevičienė...
Starkis – ešerinių šeimos žuvis. Paplitęs gėluose ir lengvai druskinguose vandenyse. Kūno ilgis Lietuvoje paprastai 35–55 cm, sveria 0,5–2,5 kg. Mėgsta seklius vandenis, kur laikosi retai pavieniui dažniau...
Burokėlių sriuba su naminiais koldūnais, kurių viduje slepiasi voveraitės grybai su triušienos gabaliukais – sodraus skonio ir spalvos, sveikas mūsų stalo maistas. Sriuba – tikrai nėra gydomasis patiekalas. ...
Malonu atsidarius šaldytuvą, jame rasti skanaus , greito ir sveiko užkandžio. Dažnai galima girdėti apie įvairius maisto papildus, priedus ir kitas vingrybes, kurios niekaip neatstos mūsų natūralių sodo gėryb...
...