„Napoleonas“ pradedantiesiems

Posted on

Kodėl pradedantiesiems? Todėl, kad toks paprastas kaip tik gali būti. Mažiau šansų ką nors sugadinti, todėl tikrai verta pradėti nuo šio varianto, o jeigu pamėgsite - patys atrasite įvairių pagerinimų nuo k...

Blynų vėrinukai

Posted on

Šie užkandžiai - tai ant dantų krapštuko suverti blynelių, sūrio ir kumpio sluoksniai. Blynai sudaro švelnų pagrindą, o sūris ir kumpis - pikantiškus sluoksnius, todėl skanus ir vizualiai patrauklus skanėst...

Burokėlių sriuba su naminės tešlos koldūnais

Posted on

Burokėlių sriuba su naminiais koldūnais, kurių viduje slepiasi voveraitės grybai su triušienos gabaliukais – sodraus skonio ir spalvos, sveikas mūsų stalo maistas. Sriuba – tikrai nėra gydomasis patiekalas. ...

Posts navigation