Panforte pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

¾ puodelio išsijotų miltų
½ arbatinio šaukštelio cinamono
200g džiovintų, supjaustytų figų
100g razinų
100g makadamijų
100g blanširuotų migdolų
2/3 puodelio medaus
1/3 puodelio cukraus pudros
2x100g sulaužyto šokolado
išsijotos cukraus pudros papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Kepimo indą patepkite riebalais. Sausus ingredientus sumaišykite dideliame inde.
2
Sumaišykite medų ir cukrų puode ir maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps cukrus. Užvirinkite, sumažinkite karštį ir virkite mažoje temperatūroje minutes.
3
Nuimkite ir įmaišykite šokoladą, kad išsilydytų.
4
Greitai įmaišykite į sausą mišinį. Lengvai paminkykite, kad susimaišytų. Suspauskite į indą ir išlyginkite viršų. Kepkite minutes ir inde atvėsinkite. Supjaustykite kvadratėliais ir apibarstykite cukraus pudra.