Pasta su malta jautiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

„Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
malta jautiena: 400 gramų
"Pesto" padažas su grybais: 1 pakuotė
neriebi Mozzarella: 50 gramų
grietinė: 100 gramų (30%)
pomidorų padažas: 50 gramų
šviežiai malti pipirai
druska
prieskoninės žolelės
alyvuogių aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje užviriname vandenį makaronams. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus. Padažo pakelio turinį sumaišome su mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.
2
Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!