Pesto makaronai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Dvi saujos arugulos
Dvi skiltelės česnako
Saujelė kepintų žemės riešutų
Žiupsnelis druskos
3 v.š alyvuogių aliejaus
Saujelė įtarkuoto parmezano sūrio
10 vyšninių pomidorų
1 pakelis makaronų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sudėti į smulkintuvą arugulą, riešutus, česnako skilteles, druską, alyvuogių aliejų.
2
Smulkinti tol, kol virsta tirštu padažu.
3
Perkelti į dubenį ir įtarkuoti parmezano sūrio.
4
Pabarstyti su druska , bei pipirais pagal skonį.
5
Ant skardos ištiesti kepimo popierų.
6
Perpjauti vyšninius pomidorus per pusę ir sudėti ant skardos.
7
Apšlakstyti pomidoriukus alyvuogių aliejumi.
8
Įdėti į orkaitę ir skrudinti ~in. .
9
Užvirinti vandenį. Įberkite druskos ir sudėkite makaronus.
10
. Patiekimas:
11
. Nusausinkite makaronus. Sudėkite į indą ir užpilikte padažu.
12
. Sudėkite keptus pomidoriukus. SKANAUS!