Pica su paprikomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Begalo skani pica su paprikomis, mocarela ir parmezanu. Kepkite ragaukite ir su draugais pasidalinkite! Labai tinka tiems, kas nemėgsta mėsos. Skanaus :)

Ingredientai

¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio“)
½ kiekio „Marinaros“ padažo
200 g mocarelos
50 g tarkuoto parmezano
1 raudona paprika
1 geltona paprika
1 žalia paprika
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros.
2
Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
3
Aptepkite padažu, užbarstykite tarkuotos mocarelos ir parmezano.
4
Išdėliokite paprikų juosteles ir apibarstykite džiovintais bazilikais.
5
Kepkite 10-15 minučių.