Pica su rozmarinais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Rozmarinai su šaltai rūkytu kumpiu picai suteikia įdomaus skonio. Jei nesate pripratę prie šio prieskonio, iš pradžių jo naudokite mažiau.

Ingridientai

¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Greitai pagaminama picų tešla“)
150 ml „Marinaros“ padažo
100 g plonų šaltai rūkytų kumpio griežinėlių
100-150 g tarkuoto sūrio
3-4 česnako skitelės
1-2 šaukšteliai rozmarinų
¼ šaukštelio juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į miltais pabarstytą skardą.
2
Aptepkite „Marinaros“ padažu ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
3
Ant viršaus išdėliokite kumpio griežinėlius ir smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
4
Pagardinkite rozmarinais ir juodaisiais pipirais.
5
Kepkite 10-15 minučių.