Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio norint pasigaminti skanų picos pagrindą.

Ingredientai

„Malsenos“ mišinys picų papločiams kepti: 1 pakelis (500 g)
vanduo: 300 ml (šiltas)
aliejus: 6 šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Turint po ranka pakelį „Malsenos“ mišinio picų papločiams kepti, tešlą iš jo visada paruoškite ypač greitai ir lengvai, nes nereikės kitų papildomų priedų – tik vandens ir trupučio aliejaus.
2
Iš vieno pakelio galima paruošti 3 vidutinio dydžio arba 2 didelius picų papločius.
3
Pakelio turinį suberkite į dubenėlį, maišydami supilkite vandenį ir aliejų, minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Sumaišytą tešlą apie 1 val. palaikykite uždengtą šiltoje vietoje, kad pakiltų.
4
Tada ant miltais pabarstyto stalo ar lentos suformuokite picų papločius, atsargiai perkelkite ant skardos, uždėkite mėgstamų produktų ir pagardinkite juos padažu.
5
Picas kepkite apie 15 - 20 minučių, iki 220° C temperatūros orkaitėje arba picų krosnelėje.