Turint po ranka pakelį „Malsenos“ mišinio picų papločiams kepti, tešlą iš jo visada paruoškite ypač greitai ir lengvai, nes nereikės kitų papildomų priedų – tik vandens ir trupučio aliejaus.
2
Iš vieno pakelio galima paruošti 3 vidutinio dydžio arba 2 didelius picų papločius.
3
Pakelio turinį suberkite į dubenėlį, maišydami supilkite vandenį ir aliejų, minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Sumaišytą tešlą apie 1 val. palaikykite uždengtą šiltoje vietoje, kad pakiltų.
4
Tada ant miltais pabarstyto stalo ar lentos suformuokite picų papločius, atsargiai perkelkite ant skardos, uždėkite mėgstamų produktų ir pagardinkite juos padažu.
5
Picas kepkite apie 15 - 20 minučių, iki 220° C temperatūros orkaitėje arba picų krosnelėje.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.