Pikantiškas šašlykas su sezamų sėklomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

1,2 kg vištienos krūtinėlės
1 šaukštas sezamų
aliejaus
6 česnako skiltelės
40 g tarkuotos imbiero šaknies
200 ml sojų padažo
nedidelis gabalėlis aitriosios paprikos
5–8 šaukštai sezamų sėklų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Marinatui sezamų aliejų sumaišykite su tarkuotu imbieru, smulkinta aitriąja paprika, česnakais ir sojų padažu. Gautame marinate gerai išmaišykite mėsą ir palikite pastovėti bent valandą. Mėsos gabaliukus suverkite ant šaltame vandenyje išmirkytų medinių iešmelių ir kepkite ant žarijų. Iškepusius kepsnius pabarstykite sezamų sėklomis.