Pikantiškasis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Degtinė puikiai tinka ne tik „Margaritai“ ruošti. Šio gėrimo tinka pilti į bet kokius mišinius, nes jis itin „lankstus“ komponentas. Todėl aš nuolat susiginčiju su tais, kurie yra susidarę klaidingą nuomonę, esą degtinė – beskonis gėrimas. Keista, tačiau degtinės skonis man visuomet primena degtinę, kaip ir džinas visada būna džino skonio. Tačiau jeigu jūs tikit, kad juoda ir balta – nėra spalvos, vis viena manysite, kad degtinė – tai vienintelis gėrimas, kuris visiškai neturi skonio. Ką gi – sumanu!

Ingredientai

Citrinos skiltelė,
rupios druskos,
50 ml degtinės,
atšaldytų greipfrutų sulčių (pagal skonį).
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Papuoškite aukštos taurės kraštelius citrinų sulčių ir rupios druskos „šerkšnu“.
2
Iki pusės primeskite į taurę ledo kubelių ir pripilkite degtinės.
3
Dabar iki viršaus pripilkite greipfrutų sulčių.
4
Įmeskite citrinos skiltelę.