Pikantiški viščiukų sparneliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištienos sparnelių: 1 kilogramo
medaus: 3 valgomųjų šaukštų (marinatui)
ryžių acto: 2 valgomųjų šaukštų (marinatui, galima pakeisti 3 šaukštais citrinų sulčių)
aštraus pomidorų padažo: 3 valgomųjų šaukštų (marinatui)
sojų padažo: 2 valgomųjų šaukštų (marinatui)
česnako: 4 skiltelių (marinatui)
kmynų: 1 arbatinio šaukštelio (marinatui)
druskos: žiupsnelio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sumaišome marinatui skirtus produktus, išspaudžiame česnako skilteles.
2
Tuomet viščiukų sparnelius nuplauname, nusausiname, nukarpome galus, nes jie paprastai sudega gaminant šį patiekalą.
3
Tada sudedame sparnelius į tvirtą polietileno maišelį, supilame marinatą, užrišame bei valandas palaikome šaltai, kad pasimarinuotų. Į iškylą sparnelius nešames maišelyje, nereikės plauti indo.
4
Prieš kepdami sparnelius pasūdome, kepame ant grotelių virš ne itin kaitrių žarijų, vis patepame likusiu marinatu. Galiausiai keptus viščiukų sparnelius tiekiame su šviežių daržovių salotomis bei aitriu pomidorų padažu.
5
Patarimas: Jei mėgstame aitriau, į marinatą dar galime įmaišyti pusę smulkiai supjaustytos aitriosios paprikos. Labai skanu.