Pomidorais įdarytas kumpis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Patiekite su virtais lakštiniais ir pomidorais.

Ingridientai

1,5 kg kiaulienos kumpio,
500 g džiovintų pomidorų aliejuje (konservuotų),
4 svogūnai,
150 g smulkintų svogūnų laiškų,
4 šaukštai alyvų aliejaus,
2 šaukštai saldžiųjų paprikų tyrės,
2 šaukštai tirštos pomidorų tyrės,
3/4 stiklinės mėsos sultinio,
po 2 šaukštus smulkintų šviežių rozmarinų, čiobrelių,
po žiupsnelį maltų pipirų, druskos.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Paruoštą kumpį nuplaukite ir nusausinkite. Išilgai mėsos gabalo aštriu peiliu padarykite gilią įpjovą - kišenę - ir pabarstykite ją druska, pipirais.
2
Sukapotus svogūnus pakepinkite į keptuvę įpylę 2 šaukštus aliejaus.
3
Nusunktus džiovintus pomidorus supjaustykite ir sumaišykite su svogūnų laiškais, kepintais svogūnais, saldžiųjų paprikų bie pomidorų tyre, rozmarinais, čiobreliais.
4
Įdarą pagardinkite maltais pipirais bei druska ir sudėkite į įpjovą.
5
Mėsą standžiai apvyniokite medvilniniu siūlu, gerai apkepinkite iš visų pusių sausoje keptuvėje ir įdėkite į troškintuvą.
6
Supilkite sultinį, likusį aliejų ir troškinkite uždengtame puode apie valandą.
7
Kai baigsite troškinti, išimkite iš puodo, nuvyniokite siūlus ir supjaustykite.