Pyragaičiai su Toblerone ir migdolais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

¾ sutrupintų migdolų
200g sviesto
200g Toblerone juodojo šokolado plytelių
1 puodelis rudojo cukraus
½ puodelio savaime kylančių miltų
¼ puodelio miltų
¼ puodelio kakavos miltelių
3 kiaušiniai
cukraus pudra pabarstymui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Kepimo indą lengvai patepkite aliejumi ir įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus, iškišant per ilgąsias puses.
2
Migdolus paskleiskite orkaitėje ir kepkite minutes kol įgaus auksinę spalvą. Padėkite į šalį atvėsti. Sudėkite sviestą ir ¾ Toblerone į karščiui atsparų indą ir įdėkite į puodą su žemoje temperatūroje verdančiu vandeniu. Retkarčiais pamaišykite kol ištirps ir susimaišys. Silpnai atvėsinkite. Supjaustykite likusį Toblerone į smulkias dalis.
3
Inde suplakite kiaušinius ir cukrų. Supilkite šokolado mišinį ir lengvai pamaišykite.
4
Išsijokite miltus ir kakavos miltelius į indą. Suberkite susmulkintą Toblerone ir skrudintus migdolus. Supilkite mišinį į kepimo indą ir kepkite minučių. Atvėsinkite ir šaldykite valandas kol sukietės. Išimkite ir supjaustykite patiekti.
5
Papuošimui iškirpkite širdį iš kvadratinio popieriaus. Laikykite rėmelį virš pyragaičio ir pabarstykite cukraus pudros.
6
Kad sukurti atvirkščią vaizdą, laikykite širdį virš pyragaičio ir pabarstykite.