serbentų uogienė: 500 gramų (tiks trinti serbentai su cukrumi)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Pirmiausia viską, išskyrus uogienę, sudėkime į dubenį ir minkykime. Tada gautą tešlą bent valandai padėkime į šaldytuvą, kad ši sukietėtų. Skardą išklokime kepimo popieriumi. Po to pusę tešlos sutarkuokime (geriausiai tins burokinė tarka) arba sutrupinkime ją į skardą, rankomis gražiai palyginkime, kad trupiniai pasiskirstytų tolygiai.
2
Tuomet ant trupinių paskleiskime uogienę. Ant uogienės sluoksnio užtarkuokime arba vėl užtrupinkime pirštais likusią tešlos dalį. Galiausiai kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie minučių. Ragaujam :)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.