Pyragėliai su ėriena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

ėrienos faršas: 400 gramų
bulvės: 1
morkos: 1
poras: 1
česnakas: 1 skiltelė
Vusterio padažas: keli lašeliai
pomidorų tyrė: 2 valgomieji šaukštai
džiovinta mėta: 0,5 arbatinio šaukštelio
paruošta sluoksniuota tešla: 500 gramų
kiaušiniai: 1
druska
aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia į įkaitintą keptuvę įpilkime aliejaus bei pakepinkime ėrienos faršą, tada jį perdėkime į lėkštę.
2
Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepkime susmulkintą česnaką, smulkiai supjaustytą bulvę, bei sutarkuotą morką ir griežinėliais supjaustytą baltąją poro dalį. Tuomet kai daržovės suminkštės, sudėkime atgal faršą, įlašinkime Vusterio padažo, supilkime pomidorų tyrę, suberkime mėtas, įpilkime truputėlį vandens, pasūdykime, viską labai gerai išmaišykime bei troškinkime maždaug minutes. Tada leiskime atvėsti.
3
Tada įkaitinkime orkaitę iki laipsnių temperatūros. Tešlą supjaustykimee kvadratėliais, išdalinkime įdarą. Imkime po vieną kvadratėlį ir perlenkę pusiau gausime trikampes bandeles. Gerai užspauskime kraštus. Bandelių viršų aptepkime išplaktu kiaušiniu.
4
Galiausiai kepkime pusvalandį, kol šios bandelės įgaus auksinį atspalvį. Skaniausios jos šiltos su daržovių salotomis.