Pyragėliai su tuno ir sūrio įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

sluoksniuota bemielė tešla: 6 lakštai
tuno konservai savo sultyse: 1 indelis
kubeliais supjaustytas svogūnas: 1 valgomasis šaukštas
saldžioji paprika: 1/2 paprikos
juodosios alyvuogės
kiaušiniai: 1 trynio
sūris: pagal skonį
druska
šviežiai malti pipirai
vanduo
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kambario temperatūros tešlą supjaustome norimo dydžio kvadratėliais (nedideli tiks vieno kąsnio užkandėlėms, didesni bus panašesni į pusryčių bandeles arba pyragaičius).
2
Tuomet dubenyje sumaišome tuno konservus, svogūno kubelius, susmulkintą čili pipirą (ar ¼ raudonos saldžiosios paprikos), įberiame druskos, šviežiai maltų pipirų, sudedame sutarkuotą sūrį bei viską labai gerai sumaišome. Sūrio dedame tiek, kiek norisi, o rūšį galime rinkti bet kurią mums patinkančią – tai gali būti paprastas fermentinis sūris, mocarela, parmezano arba čederio tipo sūris, netgi tepamasis lydytas sūrelis. Viskas pagal skonį.
3
Tada į paruoštus tešlos kvadratėlius dedame įdarą, patepame tešlos pakraščius vandeniu, ir perlenkiame pusiau taip, kad gautumėte trikampio formos pyragėlį. Viršų aptepame išplaktu kiaušinio tryniu. Galime pabarstyti sezamo sėklomis.
4
Galiausiai kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių, kol pyragėlių viršus gražiai paruduos. Tikras skanumėlis!