Riebaluose virta vištos šlaunelė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 vištos šlaunelė
1 kiaušinis
truputis druskos ir pipirų mišinio
1 česnako skiltelė
miltų
2 šaukštai obuolių acto
aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Vištos šlaunelę įtriname druska, pipirų mišiniu, susmulkintu česnaku, apšlakstome actu ir marinuojame val.
2
Iš kiaušinio, druskos, šaukštų vandens ir miltų paruošiame grietinės tirštumo tešlą.
3
Joje apvoliojame vištos šlaunelę.
4
Šlaunelę verdame aliejuje.
5
Patiekiame su virtais makaronais, šviežiomis daržovėmis bei majonezo ir pomidorų padažo mišiniu.