Toggle mobile menu
Toggle search
PAGRINDINIS
VIRTUVĖS RECEPTAI
IEŠKOTI RECEPTO
STRAIPSNIAI
PRIDĖTI RECEPTĄ
KONTAKTAI
PAGRINDINIS
VIRTUVĖS RECEPTAI
IEŠKOTI RECEPTO
STRAIPSNIAI
PRIDĖTI RECEPTĄ
KONTAKTAI
Riebaluose virta vištos šlaunelė
Lygis:
Lengvas
Paruošimas: min
Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Aprašymo nėra.
Ingridientai
1 vištos šlaunelė
1 kiaušinis
truputis druskos ir pipirų mišinio
1 česnako skiltelė
miltų
2 šaukštai obuolių acto
aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE
Gaminimo eiga
1
Vištos šlaunelę įtriname druska, pipirų mišiniu, susmulkintu česnaku, apšlakstome actu ir marinuojame val.
2
Iš kiaušinio, druskos, šaukštų vandens ir miltų paruošiame grietinės tirštumo tešlą.
3
Joje apvoliojame vištos šlaunelę.
4
Šlaunelę verdame aliejuje.
5
Patiekiame su virtais makaronais, šviežiomis daržovėmis bei majonezo ir pomidorų padažo mišiniu.
Galbūt Jums patiks
Morkų sriuba
Citrininiai medaus ir imbiero ledinukai
Gardusis varškės apkepas
Makaronai su kreminiu morkų padažu
Imbierinis moliūgo kepalėlis
Moliūginiai sausainiai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.
Atšaukti atsakymą
Komentaras
Išsaugoti
Vardas
El .paštas
Realty footer
×
Toggle search
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.