Rūkytas ungurys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Ungurys
druskos
pipirų
lauro lapelių
gvazdikėlių
kadagio uogų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išdarinėtą ungurį įtriname druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtą palaikome dienas, kad įsisūrėtų.
2
Po to nusausiname, šonus išplečiame įsprausdami pagaliukais ir kabiname rūkyti.
3
Rūkome dienas, atsižvelgiant į ungurio dydį ir rūkymo būdą - šaltai rūkome ilgiau, karštai - trumpiau.
4
Paprastai biagiama rūkyti kadagio dūmais.
5
Patiekiame nenuluptą, supjaustytą nedideliais gabalėliais, su citrinos griežinėliais.