Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Mėgstate įvairiausius lietinius? Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais yra greitai pagaminami ir tikrai patiks visai Jūsų šeimai.

Ingredientai

Tešlai:
miltai: 2 stiklinės
kiaušiniai: 2
pienas: 1 stiklinė
vanduo: 1 stiklinė
druska
kepimo milteliai: 1 šaukštelis
aliejus: kepti
Įdarui:
riebi žuvis: 500-600 g
svogūnai: 100 g
kiaušiniai: 1-2
sviestas arba ryžių aliejus: 100 g
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pilkite į keptuvę truputį tešlos (sluoksnis turėtų būti kiek storesnis, nei įprastų lietinių).
2
Šiek tiek apkepę, krėskite per vidurį įdaro, užpilkite dar vienu sluoksniu tešlos, po minutėlės apverskite.
3
Įdaro paruošimas: Žuvį iškepkite. Išimkite kaulus, sumalkite mėsmale.
4
Svogūną susmulkinkite, apkepkite ir sumaišykite su žuvimi, pridėkite smulkiai supjaustytus virtus kiaušinius ir ryžius.