Rytietiškas bulvių troškinys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Rytietiškų patiekalų mėgėjams.

Ingridientai

po 1 svogūną, nedidelę kopūsto gūžę ir raudonąją papriką,
500 g bulvių,
2-3 šaukšteliai kario,
1/2 l sultinio,
150 g tirštos grietinės,
1 šaukštelis krakmolo,
po 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepintų žemės riešutų,
druskos, pipirų, imbiero, petražolių.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Nuluptą svogūną smulkiai supjaustykite.
2
Kopūstą ir papriką nuvalykite ir supjaustykite juostelėmis, nuskustas bulves - nedideliais kubeliais.
3
Plačiame puode įkaitinkite aliejų.
4
Jame dalimis maišydami apkepkite kopūstą.
5
Prieš išimdami iš keptuvės pasūdykite, įberkite pipirų. Paskui pakepinkite svogūnus ir papriką.
6
Vėl sudėkite kopūstus, suberkite karį bei imbierą ir pašutinkite.
7
Supilkite sultinį, uždenkite puodą ir viską pusvalandį patroškinkite.
8
Krakmolą išleiskite grietinėje. Supilkite į troškinį, gerai išmaišykite.
9
Pabaigoje apibarstykite kapotomis petražolėmis ir riešutais.