Makaronų tešla: |
280 g miltų, |
2 kiaušiniai, |
2 kiaušinių tryniai, |
1 žiupsnelis druskos, |
1,5 šaukšto aliejaus, |
2 šaukštai drungno vandens. |
Įdaras: |
100 g sviesto, |
40 g cukraus, |
1/2 citrinos sultys ir tarkuota žievelė, |
3 kiaušinių tryniai, |
20 ml vyšnių arba slyvų likerio, |
400 g varškės, |
po 40 g smulkiai supjaustytų cukruje virtų apelsinų arba citrinų, |
1 šaukštas granatų sirupo. |
Vaisių padažas: |
250 g braškių, |
1 šaukštas cukraus pudros, |
40 ml likerio "Cointreau". |
1 kiaušinis (aptepti), |
rudojo cukraus (pabarstyti), |
keli melisos lapeliai (papuošti). |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.