Salotos su želatina

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

4 virtos bulvės
4 virtos morkos
4 marinuoti agurkai
1 stiklinė konservuotų žirnelių
1 stiklinė maltų marinuotų arba raugintų grybų
1 indelis majonezo
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai želatinos
1 stiklinė mėsos, grybų sultinio arba vandens
truputis pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname sultinyje.
2
Bulves, morkas, agurkus supjaustome kubeliais, suberiame žirnelius ir sumaišome su majonezu, grietine ir trupučiu pipirų.
3
Į maltus grybus įpilame šaukštus paruoštos želatinos, o likusią želatiną supilame į daržovių salotas.
4
Į aliejumi pateptą formą sudedame dalį daržovių salotų.
5
Į vidurį įdedame grybus ir vėl uždedame salotų.
6
Taip paruoštas salotas val. laikome šaltai.
7
Po to išimame iš formos, papuošiame ir patiekiame.