Šaltibarščiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kefyras: 500 g.
burokėliai: 100 g. (virti)
svogūnų laiškai: 100 g.
krapai: 50 g
kiaušiniai: 2 vnt (virti)
agurkai: 2 vnt
grietinė: 0.5 stiklinės (neprivaloma)
druska: pagal skonį
bulvės:
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite.
2
Užbalinkite grietine ir patiekite. (neprivaloma)
3
Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu.
4
Šalia išsivirkite bulvių, galite jas apskrudinti. Priklausomai nuo jūsų skonio.