Sviestą sutrinti su cukrumi ir "SAUDA" vaniliniu cukrumi, gautą masę padalinti į dvi lygias dalis.
2
Vieną dalį sumaišyti su 220 g miltų ir šaukštu grietinės.
3
Antrą dalį sumaišyti su 220 g miltų, šaukštu grietinės ir kakava. Tešlą padėti į šaldytuvą pastovėti 30 min.
4
Iškočioti du lakštus, baltos spalvos lakštą patepti išplaktu kiaušiniu, apibarstyti "SAUDA"cinamonu ir ant jo uždėti rudąjį lakštą taip pat patepti kiaušiniu ir atsargiai susukti i volelį.
5
Tuomet gautą tešlos vyniotonį padėti valandai Į kamerą. Atšaldžius supjaustyti 5 milimetrų griežinėliais ir sudėti į skardą pjūviu i viršų.
6
Kepkite 220°C temp. karščio orkaitėje apie 5 -10 minutes.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.