Sausainių tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

sviestas: 180 gramų
vanilinis cukrus: 1 arbatinis šaukštelis
paprasti sausainiai: 3 pakeliai (po 180 gramų)
cukrus: 1 stiklinė
varškė: 500 gramų
pieniškas šokoladas: 2 (200 gramų)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sviestą, cukrų, vanilinį cukrų bei varškę gerai sutriname iki vientisos masės. Jeigu varškė yra per šiek tiek per sausa, galime į ją įdėti truputį grietinės.
2
Toliau ant lentelės sudedame pirmą eilę sausainių, ant jų užtepame varškės masę, tada vėl dedame eilę sausainių. Viršutinis sluoksnis turi būti varškės, kad lengviau būtų papuošti.
3
Galiausiai ištirpiname šokoladą bei juo puošiame torto viršų bei šonus. Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. P.S. Kad tortas nesigautų labai sausas, galime sausainius sulaistyti pienu. Paprasta ir labai skanu. Ragaujam!