Sausainiukai per mėsmalę

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

200 sviesto
2 tryniai
1 st. cukraus
1 v.š. grietinės
2 v.š. majonezo
1 š. kepimo miltelių
miltų, tiek, kad tešla gerai susiminkytų į gabalą.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Sviestą ištirpinti, atvėsinti. Trynius ištrinti su puse cukraus, grietinę ir majonezą sudėti į trynius, supilti sviestą, likusį cukrų, ir berti miltus. Minkyti kol nelips prie rankų, suformuoti rutulį, dėti į šaldytuvą val. Aš, kaip visada, padalinau tešlą ir į pusę dėjau kakavos. Išsitraukti mėsmalę, primontuoti formelę ir sukti, sukti, sukti...
2
Kepti įkaitintoje iki laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai lengvai paruduos.