Šiltas medaus pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

sviestas: 75 gramai
medus: 5 valgomieji šaukštai
rudasis cukrus: 200 gramų
kiaušiniai: 2
pienas: 75 gramai
miltai: 765 gramai
Kremui:
grietinė: 300 gramų
grietinėlė: 750 gramų
cukrus: 3 valgomieji šaukštai
vanilinis cukrus: 1 arbatinis šaukštelis
želatina: 25 gramai
citrinos sultys
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje paruoškime biskvitinę tešlą. Išlydykime sviestą, medų, pilkime pieną bei beriame cukrų. Atvėsinus įmuškime vieną kiaušinį. Berkime miltus bei maišykime. Tešlą pradekime minkyti, tačiau jos nereikia padaryt per kietos. Tuomet iš sviestinio popieriaus iškirpkime apskritimus, kurie bus tokio dydžio, kaip mūsų pyrago pagrindai. Ant jo paskleiskime tešlą bei kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug - minučių, kol parus.
2
Kol kepa biskvitai, pasiruoškime kremą. Grietinėlę standžiai išplakime, tačiau prieš tai, keletame miligramų grietinėlės ištirpdykime želatiną. Ją pilkime į grietinėlę kaip beje ir grietinę. Įspauskime citrinos, galima viską paskaninti cukrumi.
3
Galiausiai kai viskas paruošta, susluoksniuokime pyragą bei jį papuoškime. Valgome!