Skanios bandelės su lašinukais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kvietiniai miltai: 1 kilogramas
pienas: 3 stiklinės (arba vanduo)
mielės: 30 gramų
cukrus: 30 gramų
margarinas: 50 gramų
druska: 5 gramai
kiaušiniai: 2
Įdarui:
rūkyti lašinukai: 700 gramų
aguonos: 30 gramų
kvapieji pipirai: 5 gramai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia pieną arba vandenį pašildome iki maždaug laipsnių temperatūros. Mieles, šaukštą cukraus ir pusę stiklinės pieno ištriname ir kildiname kažkur minučių.
2
Tada kol mielės kyla, persijojame miltus bei į pašildytą pieną sudedame margariną, druską ir cukrų. Viską ištirpiname, suberiame į miltus bei užminkome tešlą. Baigdami minkyti supilame mieles, dar paminkome bei paliekame tešlą maždaug – minučių pakilti, šiltai uždengę audeklu.
3
Įdarui rūkytus lašinukus supjaustome kubeliais, suberiame pipirus bei nuplikytas bei išgarintas aguonas. Je patinka, galime įdėti pakepintų svogūnų.
4
Tešlą padaliname į lygius gabaliukus (maždaug po gramų), kiekvieną pakočiojame, dedame po gramų įdaro bei suspaudžiame kraštus. Pyragėlius į skardą dedame siūlėmis į apačią. Dar truputį pakildiname ir patepame kiaušinio plakiniu.
5
Galiausiai kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug – minučių, kol pyragėliai pasidaro gražios tamsiai gelsvos spalvos. Skanaujam!