Skanūs čeburėkai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Įdarui:
Kiaulienos faršas, 400 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Svogūnai, 1 vnt.;
Pipirai;
Druska;
Tešlai:
Miltai, kvietiniai, 650 gr.;
Kefyras, 400 ml;
Mielės, 10 gr.;
Druska, 1 a.š.;
Kepimui:
Aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, sudėkite druską, mieles ir viską gerai išplakite. Pilkite miltus ir minkykite kol gausis tešla.
2
Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline, ir su lėkštute).
3
Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.
4
Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus ir įdėkite šaukštą faršo, tada suspauskite galus šakute. Taip padarykite visus čeburėkus.
5
Tuomet į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite tol, kol jie iškils į paviršių.
6
Beje, į faršą įdedu šiek tiek grietinės, tada įdaras būna sultingesnis.