Sluoksniuotis su daržovėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Sluoksniuotis valgomas ir karštas, ir šaltas.

Ingredientai

700-800 g veršienos ar jautienos filė,
2-3 porų baltoji dalis,
3-4 morkos,
po žiupsnelį druskos, maltų baltųjų pipirų ir kmynų.
500 g fermentinio sūrio,
1,5 stiklinės majonezo,
3 šaukštų smulkintų petražolių ir salierų lapų,
plikytos duonos ("Palangos").
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nuplautos, nusausintos, supjaustytos (skersai raumens) bei plonai išmuštos mėsos gabalus sudėkite į kepimo skardą taip, kad be tarpelių dengtų dugną, ir pabarstykite pipirais bei druska.
2
Ant mėsos paskirstykite žiedeliais pjaustytus porus, ant porų - burokine tarka tarkuotų morkų ir sūrio sluoksnius.
3
Viršuje sukrėskite ir tolygiai paskirstykite majonezo sluoksnį.
4
Kepkite apie 45 min. iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
5
Iškepusį sluoksniuotį pabarstykite kmynais, žalumynais, supjaustytais rombeliais, sudėkite juos ant tokių pačių duonos riekių ir išdėliokite plokščioje didelėje lėkštėje.