Sluoksniuotos tešlos mėsos pyragėliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

800 g triušienos faršo
12 lakštų sluoksniuotos tešlos
200 g parmezano sūrio
2 svogūnai
3 kiaušiniai
200g aštraus pomidorų padažo
100g sviesto
2 v.š. aliejaus
0,25 a.š. cinamono
1 a.š. oregano
krapų
petražolės
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, sudedame triušienos faršą su smulkintu svogūnu, ir kepame minučių dažnai maišydami. Apkepus faršui sudedame mūsų gamintą aštrų pomidorų padažą, beriame, smulkintus krapus, petražoles, druską, pipirų, oreganą bei cinamoną.
2
Atskirame dubenyje suplakame kiaušinus su sūriu. Atvėsus paruoštam faršui su padažu supilame kiaušinių plakinį ir išmaišome.
3
Po vieną pusę tešlos lakštų aptepame sviestu. Ant vieno tešlos lakšto dedame kitą (sviestu į vidų) ir šakute užspaudžiame kraštus (padarome lyg kišenę). Pro paliktą tarpą dedame mėsos įdarą ir lygiai taip pat užspaudžiame kraštą šakute. Padarome nedidelę skylutę pyragėlio viršuje, kad išeitų garai.
4
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame paruoštus pyragėlius su mėsa.
5
Išplakame kiaušinį dubenėlyje ir plakiniu aptepame pyragėlių viršų.
6
Įkaitiname orkaitę iki C ir dedame kepimo skardą su pyragėliais. Kepame - minučių.
7
Į stalą teikiame su daržovėmis. Skanaus.