Šnicelių piršteliai su citrina

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šnicelių piršteliai su citrina tai patiekalas skirtas jautienos mėgėjams. Šis patiekalas yra lengvai ir greitai paruošiamas, bei tikrai patiks jūsų šeimai.

Ingredientai

600g jautienos sprandinės
½ puodelio miltų
1 kiaušinis
½ puodelio pieno
1 citrina
1 smulkiai supjaustyta česnako skiltelė
1 ½ puodelio džiūvėsėlių
Alyvuogių alėjaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Iš viršaus ir apačios ant jautienos uždėkite nelimpančio kepimo (arba kokio nors kito) popieriaus. Jautieną išmuškite kol jos ji padidės maždaug dvigubai. Išmuštą jautieną supjaustykite į juosteles.
2
Į dubenį įmuškite kiaušinį ir sumaišykite su pienu. Kitame dubenyje sumaišykite citriną, susmulkintą česnako skiltelę ir džiūvėsėlius.
3
Išvoliokite jautienos juosteles miltuose, tada pieno ir kiaušinio mišinyje ir galiausiai – džiūvėsėlių mišinyje.
4
Įpilkite aliejaus į keptuvę ir ją įkaitinkite iki vidutinės temperatūros. Šnicelius kepkite kol gražiai paruduos (apie 20 min.).
5
Patiekite su Jūsų vaikų mėgstamiausiomis virtomis daržovėmis, arba kol šniceliai dar karšti, užtarkuokite truputį sūrio ar pabarstykite smulkiai supjaustyto lieso kumpio.