Šnicelių piršteliai su citrina tai patiekalas skirtas jautienos mėgėjams. Šis patiekalas yra lengvai ir greitai paruošiamas, bei tikrai patiks jūsų šeimai.
Ingredientai
600g jautienos sprandinės
½ puodelio miltų
1 kiaušinis
½ puodelio pieno
1 citrina
1 smulkiai supjaustyta česnako skiltelė
1 ½ puodelio džiūvėsėlių
Alyvuogių alėjaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Iš viršaus ir apačios ant jautienos uždėkite nelimpančio kepimo (arba kokio nors kito) popieriaus. Jautieną išmuškite kol jos ji padidės maždaug dvigubai. Išmuštą jautieną supjaustykite į juosteles.
2
Į dubenį įmuškite kiaušinį ir sumaišykite su pienu. Kitame dubenyje sumaišykite citriną, susmulkintą česnako skiltelę ir džiūvėsėlius.
3
Išvoliokite jautienos juosteles miltuose, tada pieno ir kiaušinio mišinyje ir galiausiai – džiūvėsėlių mišinyje.
4
Įpilkite aliejaus į keptuvę ir ją įkaitinkite iki vidutinės temperatūros. Šnicelius kepkite kol gražiai paruduos (apie 20 min.).
5
Patiekite su Jūsų vaikų mėgstamiausiomis virtomis daržovėmis, arba kol šniceliai dar karšti, užtarkuokite truputį sūrio ar pabarstykite smulkiai supjaustyto lieso kumpio.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.