Šokoladiniai mėtiniai medeliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

2 puodeliai cukraus pudros
¼ arbatinio šaukštelio tartaro kremo
395g kondensuoto pieno
½ arbatinio šaukštelio pipirmėtės esencijos
3 ½ puodelio išdžiovinto kokoso
40g juodojo šokolado
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į xcm kepimo indą įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į indą supilkite cukraus pudrą, kremą, kondensuotą pieną ir pipirmėtės esenciją bei viską išmaišykite.
2
Pilkite kokosą po pusę puodelio kaskart gerai išmaišydami. Mišinį supilkite į indą ir palikite sustengti valandoms. Sustengusią plytelę išimkite iš indo.
3
Naudokite m ilgio Kalėdinės eglės formą pjauti medeliams iš sustengusio mišinio.
4
Papuošimui išlydykite šokoladą ir apliekite juo medelius.