Papildoma plakta grietinėlė ir cukraus drožlės papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Įdėkite šokoladą į karščiui atsparų indą. Indą su šokoladu įdėkite į puodą su vandeniu ir kaitinkite kol šokoladas inde ištirps. Šokoladui ištirpus patraukite jį nuo karščio.
2
Naudodamiesi maišytuvu sumaišykite kiaušinio trynius ir likerį. Truputį atvėsinkite.
3
Dideliame inde suplakite grietinėlę. Švelniai įmaišykite grietinėlę į šokolado mišinį.
4
Į sausą indą supilkite kiaušinių baltymus ir išplakite.
5
Švelniai pilkite kiaušinių baltymus į šokolado mišinį ir gerai išmaišykite. Išpilstykite į 2-4 indelius arba į vieną didelį. Uždenkite ir atvėsinkite per naktį kol sukietės. Patiekite su papildoma plakta grietinėle ir šokolado drožlėmis.
6
Patarimas: Šokoladas gali būti ištirpdytas mikrobangų krosnelėje. Naudokite vidutinį galingumą (50%). Kas 30 sekundžių išimkite pamaišyti, kol ištirps.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.