Šokoladinis keksas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Turbūt retai sutiksime žmogų, kuris nemėgtų šokolado. Parduotuvių vitrinos prikrautos įvairiausio pasirinkimo: nuo sausainių iki bandelių ir kitų šokoladinių skanėstų, o mes šiandien siūlome pasigaminti tokį pat skanų (gal net skanesnį), naminį, minkštą, su meile pagamintą ir super šokoladinį desertą - keksą.

Ingredientai

3 gerai prinokę bananai
2 kiaušiniai
0,5 indelio graikiško jogurto (neriebaus)
Medaus (kiekis priklauso, kokį saldumą mėgstate)
Šaukštelis vanilės ekstrakto
Šaukštelis kepimo miltelių
1 puodelis miltų
0,5 puodelio kakavos
Šokolado gabaliukai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Dubenyje šakute sutrinkite bananus, įmuškite kiaušinius, išmaišykite, supilkite graikišką jogurtą, medų, pagardinkite vanilės ekstraktu, suberkite kepimo miltelius, miltus, kakavą ir šokolado gabaliukus, jei naudojate. Tuomet viską kartu labai gerai išmaišykite.
2
Gautą masę supilkite į kepimo indą, padengtą kepimo popieriumi.
3
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40-50 min.
4
Skanaus!