Šokoladinis rąstas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

200g pjaustyto baltojo šokolado
1/2 puodelio grietinėlės
40g sviesto
2 x 300g šokoladinio pyrago (vyniotinio)
kokoso drožlės ir pasirinktini spalvoti saldainiai papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Sudėkite šokoladą, sviestą ir grietinėlę į nedidelį puodą. Mažoje temperatūroje maišykite kol beveik ištirps. Nuimkite nuo viryklės ir maišykite kol taps vientisa mase. Padėkite į šalį ir atvėsinkite kambario temperatūroje. Išplakite su elektriniu maišytuvu.
2
Vienu vyniotinio galą nupjaukite laipsnių kampu. Kito pyrago galą nupjaukite šiek tiek gilesniu kampu. Nupjautas dalis pasilikite "šakelėms". Vyniotinius stačiais kampais sujunkite truputėliu kremo.
3
Vėl naudodami šokoladinį kremą prijunkite "šakeles" prie šokoladinio vyniotinio. Rąstą apliekite likusiu kremu, galus palikite neaplietus. Apibarstykite kokoso drožlėmis, šalia padėkite spalvotų saldainių.