Šokolado ir varškės pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Šokoladinė masė:
sviestas: 125 gramai
cukrus: 215 gramų
kiaušiniai: 2
miltai: 80 gramų
kokoso milteliai: 20 gramų (Jeigu neturite, dėkite miltų išvis 100 gramų)
saldžiavaisiai pupmedžio milteliai (kakavos pakaitalas) arba paprasta kakava: 30 gramų
kepimo milteliai: 1/2 arbatinio šaukštelio
druska: žiupsnelis
ištirpintas juodasis šokoladas: 50 gramų
sutrupinti graikiniai riešutai: 50 gramų
Varškės masė:
sviestas: 50 gramų
varškė: 150 gramų
cukrus: 65 gramai
miltai: 1 valgomasis šaukštas
kiaušiniai: 1
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje paruoškime šokoladinę masę: sviestą (kambario temperatūros) išplakime su cukrumi iki purios masės. Į šią masę muškime kiaušinius, po kiekvieno labai gerai išplakame.
2
Tuomet miltus sumaišykime su kokoso miltais ir saldžiavaisio pupmedžio milteliais (kakava), taip pat kepimo milteliais, druska ir trupintais riešutais. Sujungiame su sviesto mase.
3
Tada ištirpinkime šokoladą bei taip pat įmaišykime į bendrą masę.
4
Po to daugiau nei pusę masės paskleiskime į kepimo formą, ant jos dėkime varškės masę ir tada likusią šokoladinę masę, kurią dėkime šaukšto pagalba atsargiai išlyginkime.
5
Paruoškime varškės masę: išplakime varškę su sviestu bei suberdami likusius produktus viską gerai išplakime.
6
Galiausiai kepkime įkaitintoje iki laipsnių temperatūros orkaitėje apie minučių. Valgom! Skanaus:)