Šoninės ir parmezano blynai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šie blynai patiks tiek mažiems, tiek dideliems.

Ingridientai

200 g šoninės
1 didelis svogūnas
2 kiaušiniai
1/3 stiklinės miltų
2 šaukštai aliejaus
1.5 puodelio parmezano sūrio
Prieskoniai: druska, pipirai, žalumynai pagal skonį
Graikiškas jogurtas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Šoninę ir svogūną susmulkinti.
2
Sutarkuoti arba susmulkinti parmezano sūrį
3
Viską sudėti į vieną indą, įmušti kiaušinius, supilti miltus, prieskonius, viską gerai išmaišyti.
4
Įkaitinti keptuvėje aliejų, dėti paruoštos blynų masės ir apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
5
Patiekti su graikišku jogurtu.
6