Spagečių tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tikriems makaronų mėgėjams.

Ingridientai

150 g spagečių
2 svogūnai
450 g porų
45 g sviesto
1,5 šaukšto rupių miltų
1/4 litro daržovių arba mėsos sultinio
1/4 litro pieno
druskos
juodųjų pipirų
muskato žiedų (arba muskato riešuto)
200 g virto kumpio
3 kiaušiniai
sviesto (formai ištepti)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Spagečius išvirkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens, nukoškite ir atidėkite į šalį.
2
Svogūnus nulupkite ir sukapokite. Porus gerai išvalykite ir supjaustykite žiedeliais.
3
Įkaitinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus. Sudėkite porus, minutes pakepinkite, pabarstykite miltais, trumpai pakaitinkite, užpilkite sultiniu ir pienu.
4
Pabarstykite prieskoniais, pavirinkite.
5
Kumpį supjaustykite juostelėmis, sudėkite prie svogūnų ir porų, trumpai patroškinkite.
6
Nukelkite nuo ugnies. Išplakite kiaušinius, įpilkite į juos truputį daržovių sultinio, išmaišykite ir supilkite ant daržovių.
7
Keraminę torto formą ištepkite sviestu ir sudėkite spagečius.
8
Ant viršaus supilkite daržoves ir kepkite įkaitintoje orkaitėje.