Sriuba su bulvėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Garnyrui:
Svogūnų laiškai, 80 gr.
Grietinė, 4 v.š.
Sūris, 40 gr.
Rūkytas kumpis, 40 gr.
Sriubai:
Bulvės, 1000 gr.
Rūkytas kumpis, 100 gr.
Pipirai, 3 vnt.
Svogūnai, 0,8 stikl.
Salierai, 0,5 stikl.
Česnakai, 3 skilt.
Grietinė, 0,6 stikl.
Sultinys, 3 stikl.
Druska, 1 a.š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite bulves kubeliais.
2
Sudėkite į puodą su vandeniu. Užvirinkite ir virkite kol išvirs.
3
Praėjus maždaug 8-10 minučių nuo užvirimo, nuimkite vieną arbatinį puodelį bulvių ir atidėkite į šalį.
4
Nuo nuvirtų bulvių nupilkite vandenį. Bulves sutrinkite. Pabarstykite druskos, pipirų.
5
Ant nedidelės ugnies, troškintuve su šiek tiek aliejaus pakepinkite susmulkintus salierus, svogūnus ir rūkyto kumpio gabaliukus.
6
Po kelių minučių sudėkite sutrintas bulves ir susmulkintą česnaką, viską pamaišykite, pakepinkite.
7
Tuomet įpilkite stiklinę sultinio, grietinę, puodelį su bulvėmis ir išmaišykite. Supilkite antrą (jei norite ir trečią) stiklinę sultinio. Troškinkite viską 15-30 minučių.
8
Vis paragaukite, ar netrūksta prieskonių.
9
Tiekite ant viršaus pabarstydami kumpio, sūrio, svogūnų laiškų ir grietinės.