Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Niekada nebuvau morkų pyragų gerbėja, bet paragavus šio – tapau didžiulė fanė. Ir ne tik aš, kas tik paragavo, prarijo liežuvį. Galbūt dėl įvairių prieskonių derinio, kuris suteikia ypatingą kvapą ir skonį, ar dėl kelių į tešlą įmaišytų šviežių obuolių ar dar kažko, bet šis pyragas – stebuklingas… Tikriausiai šiuo laiku pas daugely namuose pūpso maišai šviežių obuolių ar morkų, tad tai pats tinkamiausias metas išsikepti tokį gardėsį. Žinoma, labai patogu iš pradžių išsispausti morkų sulčių ir iš likusių išspaudų kepti pyragą. Taip puikiai sunaudojamos išspaudos!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.