Sūrio pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

sausainiai: 225 gramai
tirpintas sviestas: 100 gramai
mėgiami riešutai: 100 gramų
Įdarui:
maskarponės sūris: 500 gramų
kondensuotas pienas: 1 indelis (385 gramai)
plakama grietinėlė: 250 gramų
želatina: 2 valgomieji šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia mėgstamus riešutus susmulkinkime gana stambiai. Sausainius smulkintuvo pagalba sutrinkime iki trupinių. Viską sumaišykime, užpilkime lydytu sviestu bei gerai suslėgkime folija išklotoje formoje (cm). Tada padėkime į šaldytuvą stingti.
2
Tuomet maskarponės sūrį išplakime su kondensuotu pienu, o grietinėlę išplakime iki standžių putų.
3
Tada želatiną užpilkime vandeniu bei išbrinkinkime. Vėliau ištirpdykime vandens garų vonelėje. Atvėsinkime. Atsargiai įmaišykime į maskarponės masę.
4
Tada įmaišykime ir išplaktą grietinėlę.
5
Galiausiai viską supilkime ant sausainių pagrindo ir pabarstykime cinamonu. Dėkime į šaldytuvą sustingti bent valandoms. O dabar jau galime valgyti ir mėgautis!