Pirmiausia mėgstamus riešutus susmulkinkime gana stambiai. Sausainius smulkintuvo pagalba sutrinkime iki trupinių. Viską sumaišykime, užpilkime lydytu sviestu bei gerai suslėgkime folija išklotoje formoje (cm). Tada padėkime į šaldytuvą stingti.
2
Tuomet maskarponės sūrį išplakime su kondensuotu pienu, o grietinėlę išplakime iki standžių putų.
3
Tada želatiną užpilkime vandeniu bei išbrinkinkime. Vėliau ištirpdykime vandens garų vonelėje. Atvėsinkime. Atsargiai įmaišykime į maskarponės masę.
4
Tada įmaišykime ir išplaktą grietinėlę.
5
Galiausiai viską supilkime ant sausainių pagrindo ir pabarstykime cinamonu. Dėkime į šaldytuvą sustingti bent valandoms. O dabar jau galime valgyti ir mėgautis!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.