Sūrio vyniotinis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

mėgstamas fermentinis sūris: geriausia, kad būtų kuo mažiau skylučių
Pirmam įdarui:
žaliosios alyvuogės
Rama Creme Bonjour su žalumynais
Antram įdarui:
lydytas sūrelis be priedų
riešutai
džiovintos datulės
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia pasiruoškime įdarus. Į Rama griežinėliais pripjaustykime žaliųjų alyvuogių bei gerai išmaišykime. Pamirkykime datules, pasmulkinkime jas, pasmulkinkime riešutus.
2
Tuomet sūrį dėkime į švarų, sandarų polietileninį maišelį (labai gerai tinka maišeliai šaldymui) bei mirkykime pakankamai karštame, bet ne verdančiame, vandenyje, kad labai suminkštėtų (labai patogu naudoti dideliais griežiniais raikytą sūrį). Sūriui pradėjus "lydytis", dėkime ant lentutės, iškočiokime "blyną", jei kočiojame per maišelį - jis išeina gražios keturkampės formos.
3
Po to maišelį atsargiai nuimkime bei ant viršaus tepkime turimą mišinį su alyvuogėmis, arba tepkime lydyto sūrelio juostą, ant jos dėliokime datules, riešutus bei sukime vyniotinį. Paruoštą vyniotinį vyniokime į polietileninę plėvelę, šaldytuve paslėkime bei palikime gerai atšalti. Vyniotinio susukimą reikėtų atlikti ganėtinai sparčiai, kad sūris nespėtų labai atvėsti. Skanaus:)