Švediškas rabarbarų trupininis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kvietiniai miltai: 200 mililitrų
baltas cukrus: 3 šaukštai
migdolai arba kitokie riešutai: 50 mililitrų (sutrupinti)
šaltas sviestas: 75 gramai (supjaustytas gabaliukais)
rabarbarai: 400 gramų
rudas cukrus: 100 mililitrų
krakmolas: 1 šaukštas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki laipsnių temperatūros.
2
Tuomet sumaišykime miltus, baltą cukrų bei migdolus. Sudėkime į blenderį kartu su sviestu. Paspaudžiame mygtuką keletą kartų ir trupiniai jau paruošti.
3
Galiausiai rabarbarus nulupkime ir supjaustykime. Sumaišykime su mėlynėmis, rudu cukrumi bei krakmolu. Į nedidelę apvalią formą sudėkime rabarbarus ir suberkime trupinius. Kepkime minučių. Ragaujam.