Švediški kukuliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

500 g kiaulienos faršo
2 šaukštai džiūvėsėlių
druskos
60 g sviesto
juodųjų pipirų
1 šaukštas kvietinių miltų
0.25 l vištienos sultinio
3 šaukštai grietinės
1 kiaušinis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Kiaušinį, džiūvėsius bei prieskonius sumaišome su faršu.
2
Keptuvėje ištirpiname g sviesto ir kepame kukulius apie minutes. Kai kukuliai apkepa, dedame į puodą ir paviriame apie - minučių.
3
Į keptuvę sudedame likusius g sviesto, maišant supilame miltus. Kepame, kol paraus. Tai atlikę, maišydami į keptuvę pilame sultinį, kad neliktų gumulų.
4
Maišome iki vientisos masės, tada įberiame druskos bei pipirų ir viriame ~ minučių ant silpnos ugnies.
5
Išvirus, dedame grietinę ir ją sumaišome.
6
Galime tiekti su bulvėmis, daaržovėmis, mišrainėmis, makaronais. Viskas pagal Jūsų skonį. Skanaus!