„Šventinis paršelis”

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tinka bet kokia mėsa
Morkos
Konservuoti žirneliai ir kukurūzai
Želatina
Prieskoniai (druska, pipirai)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išvirti mėsą, ją susmulkinti, sudėti kukurūzus, žirnelius, morkas, prieskonius.
2
Įpylus vandens pavirinti 5-10 min. Želatiną ištirpinti atskirai ir tada supilti į paruoštą masę.
3
Po to visą šią masę supilti į butelį ir dėti į šaldytuvą.
4
Vėliau, masei sustingus atsargiai perpjauti butelį ir išimti „paršelį", uždėti jam uodegėlę, ausis bei knyslę, puošti kaip fantazija leidžia.
5
Pigus ir gan paprastas būdas paįvairinti švenčių stalą.