Svieste kepta menkė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 menkė
truputis druskos
žuvies prieskonių
sviesto
Tešlai:
1 kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
truputis druskos
miltų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia pasūdome žuvį, apibarstome prieskoniais ir pusę valandos palaikome uždengtame inde.
2
Tada paruošiame vidutinio tirštumo tešlą, tešloje apvoliojame menkę. Žuvį dedameį keptuvėje įkaitintą sviestą, apkepame, vėl dedame į tešlą ir vėl toliau kepame. Kepame ant nedidukės ugnies.
3
Tiekiame karštą su virtomis bulvėmis, daržovėmis.