Tailandietiška moliūgų sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

sviestas: 60 g
svogūnai: 1 (susmulkintas)
imbieras: 1 valgomasis šaukštas (tarkuotas)
Česnakai: 2 sutrintos skiltelės
moliūgai: 1 - 600 g (nuluptas ir susmulkintas)
vištienos sultinys: 3 stiklinės
citrinžolė: 1 sutrintas stiebelis
raudonieji čili pipirai: 1 mažas (supjaustytas)
kalendros šaknys: 2-3 (nuplautos ir supjaustytos)
kokosų pienas: 400 ml
ryžių makaronų lazdelės: 100 g
Žuvies padažas
rudasis cukrus
Šparaginės pupelės: patiekimui
kalendros lapeliai: patiekimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Ištirpinkite sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Pakepinkite svogūną, imbierą ir česnaką minutes, kol suminkštės.
2
Įdėkite moliūgo, sultinio, citrinžolės ir kalendros į keptuvę (taip pat ir čili pipirą, jei norite aštrumo). Užvirinkite. Sumažinkite liepsną ir - minutes pavirkite uždengtu dangčiu, kol moliūgai pasidarys labai minkšti.
3
Ištraukite ir išmeskite citrinžolę. Rankiniu trintuvu arba blenderiu sutrinkite sriubą.
4
Kitoje keptuvėje užvirinkite kokosų pieną. Sudėkite ryžių makaronus. Pavirkite minutes kol makaronai suminkštės.
5
Lengvai pašlakstykite žuvies padažu ir ruduoju cukrumi. Patiekite su šparaginėmis pupelėmis ir kalendros lapeliais. Taip pat galite pridėti supjaustyto čili pipiro, jei norite aštriau.