Tako su vištiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Į savo namus įsileiskime šiek tiek meksikietiškos virtuvės! Nesijaudinkite, jei manote, kad tai bus kažkas labai įmantraus, sudėtingai pagaminamo ar brangaus, tai labai klystate. Šis patiekalas labai skanus, sveikas, maistingas ir labai nebrangiai bei nesudėtingai pagaminamas. Puikiai tiks iškyloms, pietums ar vakarienei gamtoje, ar tiesiog svečiams pavaišinti.

Ingridientai

16 tako paplotėlių
500 g vištienos krūtinėlės
Skardinė konservuotų žirnelių
4 vidutinio dydžio pomidorai
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
Priedai: šiek tiek aliejaus, druska, pipirai, paprika ir kiti mėgiami
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti keptuvėje aliejų, tuomet suberti kubeliais supjaustytą vištienos krūtinėlę, ją pakepti tol, kol taps šviesi ir minkšta.
2
Kitoje keptuvėje apkepinti smulkiai supjaustytus svogūną, česnako skilteles, pagardinti priedais bei prieskoniais.
3
Į dubenį sudėti jau iškepusią vištieną, apkeptus svogūnus su česnakais, suberti žirnelius, smulkintus pomidorus, viską gerai išmaišyti.
4
Takus pašildyti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min., tuomet į juos sudėti pasigamintą įdarą ir dar kartą įdėti į orkaitę, kad vidus gerai sušiltų.