Tešloje kepta silkė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

4 silkės
2 kiaušiniai
4-5 šaukštai miltų
5 šaukštai grietinės
druskos
aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Išmirkytą silkę perpjauname išilgai, išimame kaulus ir apdžioviname.
2
Trynius ištriname su šaukštais aliejaus ir grietine, suberiame dalį miltų ir gerai išsukame.
3
Baltymus išplakame ir atsargiai įmaišome į tešlą, kartu suberiame likusius miltus bei druską.
4
Pavolioję tešloje silkes iškepame įkaitintame aliejuje.
5
Iškeptas aušiname ir paduodame su salotomis arba užpiltomis marinatu.