Tiramisų keksiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

"Tiramisu" keksiukai - tai gardūs skanėstai, įkvėpti klasikinio itališko deserto. Šiuose keksiukuose yra kavoje mirkytų "ladyfinger" sausainių sluoksnių, įdėtų tarp kreminio maskarponės įdaro ir pabarstytų kakavos milteliais.

Ingredientai

Tiramisu sausainiai
Atvėsinta stipri virta kava
maskarponės sūris
Tiršta grietinėlė
Cukrus
Kakavos milteliai (dulkėms apibarstyti)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Keksiukų formeles išklokite popieriniais įdėklais.
2
Į kiekvieno puodelio dugną įdėkite po pirštelį.
3
Apšlakstykite pirštelius paruošta kava.
4
Išplakite maskarponę, grietinėlę ir cukrų iki purumo.
5
Šaukštu užtepkite maskarponės mišinio ant kavoje mirkytų pirštelių.
6
Sluoksnius pakartokite.
7
Pabaigoje pabarstykite kakavos milteliais.
8
Prieš patiekdami atšaldykite šaldytuve.